L’Hotel Gran Palas Experience de La Pineda celebra aquest estiu les Nits Gastromediterrànies als seus jardins

Xefs de prestigi de l’àrea de Tarragona posaran en valor la gastronomia el territori amb les seves propostes de cuina d’autor

Ramón Martí, del restaurant El Llagut; Moha Quach, del restaurant El Terrat; i Ferran Cerro, del restaurant Ferran Cerro serán els encarregats de la cuina per aquest esdeveniment.
Redacció / La Pineda

L'Hotel Gran Palas Experience ha presentat les 'NITS GASTROMEDITERRÀNIES', un esdeveniment que pretén acosta l'alta gastronomia del territori al públic dins un espai únic com són els seus jardins. L'hotel de cinc estrelles referent a la Costa Daurada, ha preparat per les nits del mes de juliol, un cicle d'experiències gastronòmiques amb xefs de reconegut prestigi a la demarcació de Tarragona.

Els convidats per aquest esdeveniment són: Ramón Martí, del restaurant El Llagut; Moha Quach, del restaurant El Terrat i Ferran Cerro, del restaurant Ferran Cerro. Tots tres seran les estrelles protagonistes de les 'NITS GASTROMEDITERRÀNIES'. Un esdeveniment obert a tot el públic i que se celebrarà a l'Hotel Gran Palas Experience, els dies 8, 9, 16, 22 i 23 de juliol.

Inda Salas, representant de l'Hotel Gran Palas Experience, ha volgut destacar que «la gastronomia és una experiència i hem volgut apostar per realçar-la encara més a casa nostra, apostant precisament per tres reconeguts xefs de la zona. Volem que aquest mes de juliol deixi empremta als paladars dels nostres clients com per tots aquells foodies que vulguin venir a gaudir de la proposta culinària amb la que ens obsequiaran. Estem molt agraïts que ens hagin fet confiança i que aquesta idea sigui tota una realitat».

Els tres xefs convidats, Ferran Cerro, Moha Quach i Ramón Martí han assegurat mostrar-se molt il·lusionats «cadascú té el seu estil i la seva filosofia alhora de cuinar, ara bé, les idees que tenim al cap i que el comensal podrà assaborir a taula el sorprendran. La intenció és que les persones que vinguin a gaudir d'aquesta experiència la recordin durant tot l'estiu» han exposat els cuiners.

Ramón Martí, del restaurant El Llagut, serà el xef que aixecarà el teló de les les 'NIT GASTROMEDITERRÀNIES', el cuiner barceloní delectarà als comensals les nits dels dies 8 i 9 de juliol. El torn de Moha Quach, del restaurant El Terrat, serà el dissabte 16 de juliol. Mentre que Ferran Cerro, del restaurant Ferran Cerro de Reus, estarà present el 22 i 23 de juliol.

Les reserves es poden formalitzar mitjançant telèfon al número 608 569 548, a l'adreça de correu electrònic: banquets(ELIMINAR)@granpalashotel.com. El preu del menú serà des de 90 euros per persona.

Per gaudir d'aquesta experiència, les portes de l'Hotel Gran Palas Experience s'obriran a partir de les 20h. Finalitzat el sopar, els comensals podran gaudir de música en directe a la cocteleria situada al Beach Club.

Notícies relacionades