Juan Crespo, nou director de l'Aeroport de Reus

Vicent Pallarès passa a ser el nou responsable de l'Aeroport de Girona-Costa Brava

Juan Crespo, nou director de l?Aeroport de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L’aeroport de Reus, el de Girona-Costa Brava i el de Sabadell tindran, a partir del 20 de setembre, nous directors. Vicent Pallarès Piqué, actual director de l'Aeroport de Reus, ha estat nomenat per Aena nou responsable de l'Aeroport de Girona-Costa Brava en substitució de Lluís Sala Montero, que es jubila; Juan Crespo Sánchez assumeix la direcció de l'Aeroport de Reus i cessa com a director de l'Aeroport de Sabadell, on serà rellevat en el càrrec per José Andrés Domínguez Mates.

Juan Crespo és enginyer en Organització Industrial i enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha realitzat el Màster en Gestió i Direcció Aeroportuària i Aeronàutica del Aeronautical Business School. Es va incorporar a Aena el 2001, a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, on ha exercit diferents llocs de responsabilitat al departament d'Enginyeria i Manteniment (2001-2012) i com a Executiu de Servei (2012-2017). En l'actualitat i des de setembre de 2017, ocupa la direcció de l'Aeroport de Sabadell.

A més de la seva àmplia experiència, Juan Crespo ha destacat en la direcció de l'Aeroport de Sabadell per haver aconseguit una valoració molt positiva de l'aeroport i de la seva gestió de la infraestructura per part dels usuaris.

Juan Crespo ha destacat en la direcció de l'Aeroport de Sabadell per haver aconseguit una valoració molt positiva de l'aeroport

Per la seva nada, el fins ara director de l’Aeroport de Reus, Vicent Pallarès és diplomat en Relacions Laborals i llicenciat en Ciències del Treball per la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, ha realitzat el Programa de Direcció General (PDG) per IESE, així com el Màster en Gestió d'Empreses (MBA) i el Postgrau en Gestió de Recursos, també per la URV. Compta amb una àmplia experiència en gestió aeroportuària com a director de l'Aeroport de Reus, càrrec que ocupa des de setembre de 2001. A les instal·lacions reusenques ha exercit diferents responsabilitats des de la seva arribada el 1990.

De la seva etapa com a director destaca la completa remodelació de totes les infraestructures aeroportuàries, la implantació massiva dels vols de baix cost i l'obertura al mercat rus, juntament amb la consolidació de la touroperació britànica tradicional i la certificació de l'aeroport per AESA, així com les certificacions de medi ambient, qualitat i eficiència energètica. Deixa l'aeroport en un procés d'ampliació i modernització de les infraestructures, estant en curs actualment les inversions per a l'ampliació de l'edifici terminal.

Lluís Sala, actual director de l'Aeroport de Girona-Costa Brava, deixarà el càrrec que ha ocupat des de 2009 amb motiu de la seva jubilació. Sala va arribar a Aena el 1991, quan es va incorporar a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, on va exercir diferents llocs de responsabilitat.

Notícies relacionades