Tarraco Import Export deixa Valls i s'instal·la a Vallmoll

L'empresa logística justifica el trasllat per la recerca d'unes instal·lacions més grans després del fort creixement dels últims anys

Un camió arriba a les noves instal·lacions de Tarraco Import Export a Vallmoll. FOTO: ACN.
Redacció / Valls

L’empresa Tarraco Import Export opera des del passat 20 d’agost a l’antiga fàbrica de mobles de Vallmoll després de deixar la ciutat de Valls on tenia la seu. La companyia, que ha passat d’una facturació de sis milions d’euros a 40 en només quatre anys, ha invertit dos milions d’euros en la compra i l’adaptació d’una nau que satisfà les necessitats d’espai del seu volum de negoci.

“És una notícia boníssima”. L’alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó, es mostra exultant per l’arribada a la població de l’empresa Tarraco Import Export que ha deixat Valls per a instal·lar-se a Vallmoll. La companyia ha comprat la nau industrial de la qual va ser la botiga i fàbrica de mobles de Vallmoll (Alt Camp) i des del 20 d'agost ja hi opera. El canvi es justifica, segons els responsables de l’empresa, per la necessitat de disposar d’instal·lacions més grans perquè el gran creixement de la companyia, que ha passat de facturar sis milions d’euros a 40 en només quatre anys, ho feia imprescindible.

Així, Tarraco Import Export ha passat de tenir 5.600 metres quadrats a uns 13.000, amb capacitat per ampliar la superfície gràcies als 65.000 metres quadrats de terreny que tenen al voltant de la nau. L'empresa es dedica a la compravenda de productes d'higiene i neteja, fent exportació i importació en l’àmbit estatal i internacional, d'on obtenen el 70% de la facturació. Els seus mercats principals són Europa, Orient Mitjà i Àfrica, amb unes primeres línies de negoci als Estats Units que volen incrementar. "Movem uns 1.000 palets diaris, uns deu o quinze tràilers, aproximadament", diu David Salas, gerent de Tarraco Import Export, on treballen divuit persones.

L’alcalde de Vallmoll ha assegurat que ara volen ampliar la superfície del polígon industrial de 40 hectàrees a unes 75 per tal d'atreure nous inversors i generar més llocs de treball.

Notícies relacionades