Xavier Graset, Lluís Marco i Montse Guallar veremaran a les vinyes del celler Clos Galena

El periodista, l'actor i l'actriu viuran aquesta experiència on creix el raïm amb el qual s'elabora Formiga de Vellut, el vi que es va servir al sopar dels premis Nobel

Merche Dalmau (esquerra), propietària del celler, i l'actriu Montse Guallar. FOTO: CELLER CLOS GALENA.
Redacció / Falset

El celler Clos Galena viurà una verema molt especial amb la presència de tres personalitats molt conegudes del món del periodisme i del teatre. El celler ofereix la possibilitat a tots aquells que ho desitgin de veremar al costat de Xavier Grasset, Lluís Marco o Montse Guallar a les vinyes on creix el raïm del qual es fa el vi Formiga de Vellut que es va servir en el sopar dels premis Nobel.

Tres personalitats prou conegudes del gran públic seran els protagonistes de la campanya de verema del celler Clos Galena. Així, el periodista Xavier Grasset, presentador al canal informatiu 324 del programa Més 324, Lluís Marco, actor en sèries tan conegudes com Hospital Central i Ventdelplà i reconegut l'any 2011 com a millor actor català de teatre, i Montse Guallar, actriu en sèries televisives com Secrets de Família i El cor de la Ciutat i presentadora del concurs Amor a Primera Vista de Tv3, veremaran a les vinyes del Domini de la Cartoixa, on neix el Formiga de Vellut, vi català que va ser escollit l'any 2017 per servir-se en el sopar dels Premis Nobel celebrat a Suècia.

Grasset ho farà dissabte 14 de setembre, mentre que Marco i Guallar ho faran el 21 de setembre i el 5 d’octubre respectivament. El celler Clos Galena ofereix la possibilitat a tots aquells que ho vulguin a veremar juntament amb el periodista i els actors, reservant prèviament. Segons expliquen des del celler, l’experiència servirà al visitant per conèixer Clos Galena, els seus orígens, la viticultura ecològica i sostenible i els processos d'elaboració i projectes del celler.

Notícies relacionades