L'alcalde de Torredembarra i l'exregidora de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, guardonats amb els premis "C d'Or"

L'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat va lliurar els guardons a Eduard Rovira i Inma Rodríguez en reconeixement a la seva feina per facilitar la tasca dels càmpings

Rodrígurez (esquerra) i Rovira, reben els guardons. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El premi va reconèixer l’esforç per “intentar rebaixar les traves burocràtiques a què s'enfronten els càmpings de Tarragona per poder emprendre noves inversions que augmentin la seva competitivitat”.

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i l'exregidora de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona Inma Rodríguez van ser els dos premiats en la gala de celebració dels premis "C d'Or", que entrega l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat. Els dos polítics van rebre el guardó en reconeixement per "intentar rebaixar les traves burocràtiques a què s'enfronten els càmpings de Tarragona per poder emprendre noves inversions que augmentin la seva competitivitat".

"Des que vam tenir el primer contacte el 2016 em vaig adonar que, en primer lloc, més que assessorament tècnic de l'àrea de Turisme, el que necessitaven [els càmpings] era una administració àgil que no obstaculitzés la seva activitat. Encara que no estava dins de les meves atribucions, els he ajudat en tot el que he pogut", va dir Rodríguez. Per la seva banda, Rovira va assegurar que coneixia bé el sector i que "quan em van demanar ajuda per defensar els seus interessos davant la Comissió d'Urbanisme de Tarragona, no vaig fer més que complir amb la meva obligació".

Notícies relacionades