CaixaBank inaugura una nova oficina del model "store" a Reus

És la tercera d'aquestes característiques a la capital del Baix Camp i està ubicada a l'avinguda Doctor Vila-seca

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, en un moment de la inauguració de l'oficina. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L’oficina va obrir el passat mes d’agost però la inauguració, a la qual va assistir l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, no s’ha pogut fer fins avui.

Reus té una nova oficina de CaixaBank model “store” al seu nucli urbà. El nou establiment d’aquesta entitat financera està ubicat a l’avinguda Doctor Vila-seca 1 i duu el nom d’Store Plaça de les Oques. Tot i que CaixaBank ja va obrir l’oficina el passat 1 d’agost, no ha estat fins avui que s’ha fet la inauguració, a la qual ha assistit el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

La de la Plaça de les Oques és la tercera oficina de nou model a la ciutat de Reus després de les Store Pintor Fortuny i Store La Pastoreta i compta amb una superfície de prop de 450 metres quadrats, 12 empleats i gestiona més de 10.000 clients, tal com informa l’empresa. Aquesta és l’oficina número 300 d’aquesta mena a tot l’estat i, segons CaixaBank, les “store” són oficines que “pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç al detall”.

Notícies relacionades