ExproReus incorporarà un espai dedicat als emprenedors

La fira, que comença aquest dijous, comptarà també amb una zona per a empreses que s’hagin constituït en els últims dos anys

Una imatge de l'edició passada d'ExproReus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

En aquests moments, la zona emprenedora compta amb empreses dedicades a l'oci, la salut i l'art, entre d'altres. ExproReus ocuparà una superfície de 20.000 m2 d'exposició.

L’edició del 2019 d’ExproReus comptarà amb un espai dedicat als emprenedors, concretament a aquelles empreses de nova creació, amb menys de dos anys d’existència. Aquesta és una de les grans novetats d’una fira que compta habitualment amb sectors tradicionals com l’automoció, llar i tecnologia. Els responsables d’ExproReus han decidit fer descomptes pels emprenedors per tal que puguin mostrar-se a la fira, que començarà aquest dijous. Fins ara, aquest nou espai el conformen nous empresaris en el sector de l'oci, la salut i l'art, entre d'altres.

ExproReus ocuparà, en total, una superfície de 20.000 m2 d'exposició. D'aquests, més de 12.000 són exteriors i estan dedicats a l'automoció. Aquest sector és un dels més importants de la fira i compta amb representació de les principals marques de cotxes i motocicletes del mercat.

Notícies relacionades