La parada de Repsol donarà feina a uns 2.300 treballadors al dia

S'afegiran als 2.700 empleats habituals i es preveu que les feines de manteniment finalitzin a finals de novembre

Una imatge d'un grup de treballadors al complex de Repsol. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Aquest volum de persones i treball equival a un total de 790.000 hores de feina. És a dir, si els treballs de la parada els hagués de fer una única persona, hauria de dedicar 790.000 hores, que repartides en jornades de 7 hores, suposarien 112.858 dies de treball, és a dir, 512 anys treballant.

El complex industrial que l’empresa Repsol té al Camp de Tarragona inicia avui una parada programada de manteniment en les plantes químiques de butadiè, poliolefines (PBD i PP) i olefines (cracker). Les unitats de refinació continuaran en funcionament. Aquesta parada suposarà la contractació d’uns 2.300 treballadors que faran diverses tasques de forma diària —l’empresa informa que hi poden haver dies en què treballin 3.000 nous professionals— fins al final de la parada, que es preveu que acabi els últims dies de novembre. Aquest volum de treballadors s’afegeix als 2.700 empleats habituals, un fet que provoca que el càlcul d’hores de feina durant la parada ascendeixi a 790.000.

Segons l’empresa, La seguretat del personal que participarà en la parada és la màxima prioritat de Repsol i per això s’han impartit un total de 18.000 hores de formació extraordinària en matèria de seguretat.

Notícies relacionades