Empresa & Humanitats dedicarà la seva 20a jornada a la transformació digital

L’esdeveniment se celebrarà el 15 de novembre a l’Hotel Termes Montbrió

Un moment de l’edició de l’any passat, que es va centrar en la industrialització sostenible. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Jornada d'Estudi per a Empresaris que cada any organitza l'associació Empresa & Humanitats es centrarà enguany en la transformació digital, i comptarà amb Juan Carlos Ureta, president de Renta4 com a ponent. Una taula rodona amb tres experiències pràctiques de transformació digital i un col·loqui al Lluís M. Fargas, vicepresident de Desenvolupament corporatiu d'Arconic Europa.

La jornada, que se celebrarà a l'Hotel Termes Montbrió el proper dimecres 15 de novembre, pretén analitzar sobre la creació de valor a la que contribueix la transformació digital i comprendre com l'empresa, invertint en tecnologia i capacitació digital, estarà en millors condicions de fer front als reptes de l'actual complexitat socioeconòmica i ser més competitiva en l'entorn on desenvolupa la seva activitat.

Les empreses que siguin capaces d'integrar adequadament els avenços tecnològics seran les més competitives

Les empreses que siguin capaces d'integrar adequadament els avenços tecnològics (digitalització, automatització, robotització) per transformar el producte, processos i model de negoci, seran les més competitives i per tant, amb més capacitat de créixer en els mercats internacionals en les properes dècades. Un canvi profund que ha de contribuir a una millora de la relació entre el teixit empresarial i la societat civil i una millora substancial dels serveis prestats i productes subministrats als consumidors.

La Jornada d’Estudi per a Empresaris la clourà el president del Port de Tarragona, Josep Andreu.

Notícies relacionades