La convenció anual de l'assessoria Parés i Aubia convida el gurú de l'economia Leopoldo Abadía

Serà el 17 de novembre a l’Hotel Gran Palas i també hi haurà una taula rodona i un networking

Leopoldo Abadía serà el convidat de la convenció anual de Parés i Aubía. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Valls

L’enginyer i gurú de l’economia, Leopoldo Abadía, serà el convidat estrella de la convenció anual que organitza l’assessoria d’empresa Parés i Aubia de Valls a l’Hotel Gran Palas de la Pineda. Empreses del territori aprofitaran la jornada per explicar els seus casos de transformació i èxit.

La convenció anual de la consultora amb seu a Valls Parés i Aubia se celebrarà a Hotel Gran Palas de La Pineda el proper 17 de novembre. El ponent estrella serà el gurú en temes econòmics i membre de l’equip fundador de l’IESE, Leopoldo Abadia, que pronunciarà la conferència 'Jo de gran vull ser jove', basada en un dels seus llibres de més èxit on reflexiona en primera persona i amb sentit de l’humor sobre l’experiència d’un octogenari amb mentalitat jove en el món dels adults.

Hi haurà un espai per als contactes entre empreses amb música i tast de vins de la DO Tarragona

La jornada comptarà també amb una taula rodona on s'analitzaran diversos casos d'empreses del territori que han passat per processos exitosos de renovació. La consultora vallenca presentarà els seus programes de formació i la seva oferta d'assessoria estratègica i de gestió. La convenció acabarà amb un espai de networking amb música en directe i un aperitiu amb tast de vins de la DO Tarragona.

Notícies relacionades