La sostenibilitat i les activitats infantils, protagonistes d'exproReus

La fira multisectorial de la capital del Baix Camp obrirà les seves portes aquest dijous i fins al diumenge

Una imatge de la presentació d'exproReus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

En aquest sentit, es parlarà d'energies renovables, neteja a les platges, producció ecològica, edificació sostenible i reciclatge, entre d'altres. A aquests tallers que es faran al Vestíbul de firaReus, s'hi pot accedir de manera gratuïta, com a totes les activitats de la fira.

Compte enrere per a la inauguració d’una nova edició d’exproReus. La fira multisectorial de la capital del Baix Camp obrirà les seves portes aquest dijous i fins al pròxim diumenge en quatre dies d’exposicions en els sectors de l’automoció, llar, tecnologia, salut i restauració, entre d'altres. En total 20.000 metres quadrats amb 150 expositors en un any marcat pel protagonisme de la sostenibilitat.

"La fira s'adapta any rere any a les tendències del moment i per això enguany es dedicarà un espai a la sostenibilitat", ha assegurat la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge de l’Ajuntament de Reus Teresa Pallarès. Però les activitats adreçades als nens tindran força protagonisme també. Així, hi haurà un Espai Bebè per a infants de 0 a 3 anys on podran participar en jocs acompanyats pels seus pares. Per als més grans també hi haurà parc d'aventures amb karts elèctrics, rocòdrom o tirolines. A més, es faran tallers educatius, robòtica, jocs, i ludoteca en anglès. Els adolescents trobaran videojocs i màquines recreatives.

Algunes de les novetats seran el concurs musical “El Megàfon”, el “Tasting Village” o una zona d’emprenedors amb preus especials per aquelles persones que hagin constituït la seva empresa en els últims dos anys.

L'automoció comptarà amb promocions especials

L'automoció tornarà a tenir una representació de les principals marques del sector i ocuparà més de la meitat de la superfície d'exposició (12.000 m2) a través de 26 concessionaris.

El vicepresident de la Cambra de Comerç, Jaume Batista, també ha destacat que "les expectatives de vendes són bones perquè, segons dades de FACONAUTO (la patronal de concessionaris d'Automoció), les matriculacions han acabat en positiu al mes de setembre, després de 12 mesos de caiguda". Aquesta afirmació contrasta amb les dades d’ASTAVE (Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d'Automoció) a les quals va tenir accés l’Indicador d’Economia i que mostrava un descens en la matriculació de turismes a la demarcació de Tarragona.

Notícies relacionades