La Cambra de Comerç de Reus inaugura el cicle de plens itinerants a Sarral

És la primera de les diferents sessions d'aquesta mena que l'ens cameral té previst fer diversos punts de les cinc comarques de la seva demarcació

Els representants de la Cambra davant de la Cooperativa de Sarral, tot just abans d'iniciar-se el Ple.
Redacció / Sarral

L'acció s'emmarca en la política de descentralització i proximitat al territori de la institució que compta a la seva demarcació amb cinc comarques: Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta.

La Cambra de Comerç de Reus ha iniciat avui un cicle de plens itinerants que s'ha celebrat a la Cooperativa Vinícola de Sarral. Es tracta de la segona sessió del present mandat però la primera fora de la seva seu i de la ciutat de Reus, una acció que s'emmarca en la política de descentralització i proximitat al territori de la institució que compta a la seva demarcació amb cinc comarques: Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Les sessions del Ple i del Comitè Executiu de la Cambra se celebraran habitualment de manera itinerant per aquestes cinc comarques. "Ser propers a les empreses de tot el territori és una de les nostres prioritats en aquest mandat i portar el nostre plenari pel territori simbolitza aquesta línia d'acció", ha dit Jordi Just president de la Cambra de Comerç de Reus.

El delegat de la Cambra a la comarca, Àngel Torija, s'ha mostrat molt confiat que "aquestes polítiques de proximitat es traduiran en una recuperació del sentiment de pertinença del teixit empresarial de la Conca de Barberà a la Cambra de Reus, a banda que entre tots plegats tenim molts reptes pels quals treballar en benefici de la competitivitat de les empreses".

Abans del Ple, la visita a la Conca de Barberà ha començat amb una visita a la seu de Concactiva, l'organisme de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Notícies relacionades