ExproReus inaugura la seva 49a edició

La fira, que estarà oberta fins diumenge, disposa d'una superfície de 20.000 metres quadrats destinada a l'automoció, la llar, les noves tecnologies o l'alimentació

Pellicer, Just i González durant la inauguració. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'acte d'inauguració, al qual ha assistit l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el president de PIMEC Catalunya, Josep González, o el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, s'ha dut a terme al vestíbul Marià Fortuny i ha comptat amb la presència d'una cinquantena d'assistents.

ExproReus ja està en marxa. Aquesta tarda s’ha fet la inauguració oficial d’una fira multisectorial que enguany celebra la seva 49a edició i que dedica 20.000 metres quadrats a diferents sectors econòmics com l’automoció —que ocupa 12.000 metres quadrats— productes per la llar, les noves tecnologies i l’alimentació entre altres.

La inauguració ha estat presidida per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el president de PIMEC Catalunya, Josep González, o el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just davant la presència d’una cinquantena de persones.

“ExproReus és un esdeveniment comercial de gran implicació a la ciutat i sobre tot un èxit col·lectiu, d'expositors i visitants”, ha dit Pellicer. Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Reus Jordi Just ha destacat que “en aquesta nova etapa de la Cambra, volem ser més a exproReus, per sumar esforços com a representants del teixit empresarial de Reus i el seu entorn”.

ExproReus tancarà les seves portes aquest diumenge a les 21 h.

Notícies relacionades