PIMEC i l'Ajuntament de Tarragona, aliats per millorar la competitivitat empresarial

Aquest juny s’organitzarà una jornada per explicar el programa de relleu generacional adreçat a empreses familiars

PIMEC i el consistori tarragoní col·laboraran per millorar la competitivitat de les empreses del territori
Redacció / Tarragona

L'acord, que han signat el president a Tarragona de la Patronal de la Micro, Petita i Mitjana Empresa, Quim Sendra i el conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic del consistori, Francesc Roca té l’objectiu de fomentar i millorar de la competitivitat empresarial i preveu la col·laboració en diferents àmbits de la promoció econòmica.

Aquesta col·laboració es concretarà de manera immediata en la jornada Programa Relleu PIME, organitzada conjuntament per ambdues institucions, i que es farà el pròxim 20 de juny a les instal·lacions de Tarragona Impulsa a l'Espai Tabacalera. La sessió està adreçada a aquelles empreses que han d'afrontar el relleu generacional.

El conveni també preveu la col·laboració mútua del consistori tarragoní i PIMEC en el desenvolupament d'activitats de foment i millora de la competitivitat empresarial, l'assessorament a empreses que necessitin vies de recerca de finançament o el  suport en el desplegament de la factura electrònica en les relacions entre empresa i administració.

L'Ajuntament i PIMEC també treballaran plegats en el disseny i el desenvolupament d'actuacions de dinamització dels polígons empresarials i en el programa per al foment de l'estalvi i eficiència energètica a la indústria de Tarragona.

El president de PIMEC Tarragona ha valorat aquesta aliança pública i privada que "suposa una nova fórmula d'optimitzar i fer arribar tant recursos públics com privats a les empreses del nostre territori, que són les que creen ocupació i riquesa i garanteixen el futur econòmic tarragoní", ha explicat Quim Sendra.

El conseller Francesc Roca també ha destacat per la seva banda que la signatura del conveni permetrà ampliar l'actuació de l’Ajuntament en l’àmbit empresarial, un àmbit en el que, ha dit, “tenim molta experiència en el suport a l'emprenedoria i a la creació d'empreses, però aquests acords també ens permetran oferir els nostres serveis i treballar conjuntament amb empreses ja consolidades".

Notícies relacionades