La Cambra de Comerç de Tarragona premia Grup Blasi, Euroports i Ercros

Les empreses van rebre els Premis a la Internacionalització que destaquen l'activitat en matèria de comerç i promoció exterior

Una foto dels premiats a la Cambra de Comerç de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els guardonats han rebut el premi de mans de Jaime Malet, president de la Cambra de Comerç dels Estats Units a Espanya.

La Cambra de Comerç de Tarragona ha entregat aquest vespre els Premis Internacionalització que destaquen l'activitat en matèria de comerç i promoció exterior de les empreses. Així, Grup Blasi, Euroports i Ercros han rebut els esmentats guardons de mans de Jaime Malet, president de la Cambra de Comerç dels Estats Units a Espanya.

El Grup Blasi, que compta amb el Camping & Resort Sangulí Salou, Cambrils Park Resort i el Complex Esportiu Futbol Salou, ha guanyat el premi per “oferir serveis de qualitat els quals estan fortament orientats a l'atenció al públic, a la innovació, a l'eficàcia i a l'eficiència en els seus processos; així com al respecte per l'entorn”.

Euroports, que mou cada any més de 60 milions de tones de productes a granel, fraccionats, líquids i en contenidors, ha estat guardonada per “la gestió de solucions globals a la cadena marítima de subministrament per a un gran nombre de clients internacionals a diverses indústries”.

Finalment, Ercros, amb una facturació d'uns 315 milions d'euros anuals, ha rebut el premi per “ser la principal empresa de química bàsica espanyola i tenir una sòlida presència a Tarragona”.

Notícies relacionades