CaixaBank i el Ministeri d'Indústria obren la convocatòria dels Premis EmprenedorXXI

Els guardons s'entregaran dins les jornades DayOne Innovation Summits i tenen una dotació econòmica de 15.000 euros i, fins i tot, estades a Silicon Valley

Una imatge del trofeu que rebran els guardonats. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Barcelona

Es lliuraran, a més, un total de 19 premis a les empreses amb més impacte en la seva àrea de procedència: 17 a Espanya (un per comunitat autònoma) i dos a Portugal (zona nord-centre i Lisboa-sud i illes), que rebran 5.000 euros.

CaixaBank i el Ministeri d’Indústria, a través de DayOne i Enisa respectivament, han obert la convocatòria dels Premis EmprenedorsXXI que estan destinats a reconèixer el treball de les 'start-ups' més innovadores i amb major impacte en el seu territori. Els premis, que s’entregaran dins les jornades DayOne Innovation Summits amb l’objectiu de contribuir, segons CaixaBank, al desenvolupament de joves empreses innovadores amb un alt potencial de creixement.

En aquesta edició, es guardonaran les millors empreses dels sectors AgroFood (indústria agroalimentària), Health (salut), Sènior (serveis per a gent gran), Mobility (solucions de mobilitat), PropTech (serveis per al sector immobiliari) i Impact (projectes d'impacte social), que rebran una dotació econòmica de 15.000 euros.

Enisa ofereix a tots els participants en aquests Premis la possibilitat d'accedir al seu finançament dirigit a l'emprenedoria innovadora, a través del préstec participatiu, mitjançant les diferents línies de finançament: Joves Emprenedors, Emprenedors i Creixement.

Es lliuraran, a més, un total de 19 premis a les empreses amb més impacte en la seva àrea de procedència: 17 a Espanya (un per comunitat autònoma) i dos a Portugal (zona nord-centre i Lisboa-sud i illes), que rebran 5.000 euros.

A més del premi econòmic, els guanyadors d'ambdues categories (sectorial i territorial) i els finalistes de la categoria sectorial tindran accés a un programa d'acompanyament internacional que els portarà, en funció del seu perfil, a Silicon Valley, per participar en un programa organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o a la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

Els interessats a participar-hi poden presentar una candidatura a través de la pàgina web www.emprendedorXXI.es/ca i fins al 4 de desembre. Els premis s'adrecen a empreses innovadores d'Espanya i Portugal amb menys de tres anys d'activitat.

Notícies relacionades