L'Altafulla Mar Hotel, el millor de la Costa Daurada de menys de 150 habitacions segons l'agència Expedia

L’establiment encapçala també el rànking d’establiments hotelers de Tripadvisor a la província de Tarragona

El guardó es va lliurar al Castell de Vilafortuny el 5 d'octubre. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Altafulla

L’agència de viatges internacional Expedia ha atorgat el guardó de Millor Hotel de la Costa Daurada dins de la categoria de menys de 150 habitacions, a l’Altafulla Mar Hotel, un establiment de 4 estrelles ubicat al barri de Baix a Mar d’Altafulla (Tarragonès).

Aquest reconeixement, que atorga l’agència de viatges online Expedia, amb seu central a Estats Units i delegacions a 31 països, arriba quan just es compleix la tercera temporada d’obertura d'aquest establiment hoteler d’Altafulla. "És un punt i seguit en la voluntat d'oferir un producte vacacional de qualitat, i un reconeixement al magnífic equip humà que tenim i que és el principal motor d'aquest èxit", ha explicat Jordi Ferré Alzúria, director de l'Altafulla Mar Hotel.

L'establiment encapçala el rànking d'establiments hotelers de Tripadvisor a la província de Tarragona, amb el certificat d’excel·lència obtingut el 2016 i es caracteritza per oferir un servei personalitzat i una àmplia oferta gastronòmica amb 4 restaurants (Gastrobar 13/21, Arena Buffet, Aire i Suko - el nou sushi bar inaugurat aquest any). Disposa d’espais per a convencions i reunions d'empresa -un total de 700 m2 i 5 sales polivalents a disponibilitat de les empreses- i, a més, està especialitzat en celebracions familiars i casaments.

L’establiment, a cent metres de la platja d’Altafulla, és membre de la xarxa Native d’hotels i turisme accessible.

Notícies relacionades