Etecnic Energy & Mobility instal·larà punts de recàrrega de vehicles elèctrics als ports de la Generalitat

L'empresa reusenca ha guanyat l'adjudicació de l'administració catalana i el projecte té un pressupost de 218.000 euros

Una imatge d'un dels punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al port esportiu de Cambrils. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Un total de 13 ports tindran punts de recàrrega: Llançà, el Port de la Selva, Roses, l'Escala, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Blanes,Arenys de Mar, Vilanova i la Geltrú, l'Ametlla de Mar, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita i les Cases d'Alcanar.

Els 13 ports catalans gestionats per la Generalitat de Catalunya disposaran de punts de recàrrega de vehicles elèctrics instal·lats per Etecnic Energy & Mobility. L’empresa reusenca ha guanyat l’adjudicació d’aquests punts de recàrrega en un contracte que té un pressupost de 218.000 euros.

El projecte de punts de recàrrega als ports s'alinea amb el pla estratègic per al desenvolupament de càrrega per al vehicle elèctric a Catalunya 2016-2019 (PIRVEC). Aquest pla està impulsat per l'Institut Català d'Energia (ICAEN).

Els 13 ports que disposaran d’aquestes instal·lacions són: Llançà, el Port de la Selva, Roses, l'Escala, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Arenys de Mar, Vilanova i la Geltrú, l'Ametlla de Mar, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita i les Cases d'Alcanar.

Notícies relacionades