La Generalitat distingeix tres establiments tarragonins pels seus més de 150 anys d'història

Es tracta de dels comerços de la ciutat de Tarragona Òptica Salas i Gelateria Sirvent, i un de Riudoms, Pastisseria Rovira

Una imatge de l'establiment de la Gelateria Sirvent a la Rambla Vella de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

També s’han distingit cinc establiments més en la categoria de cent anys o més.

Dos comerços tarragonins, Òptica Salas i Gelateria Sirvent, i un de Riudoms, Pastisseria Rovira, han estat distingits per la Generalitat de Catalunya amb els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris, en categoria de més de 150 anys. A més, cinc establiments de la demarcació més, la botiga de joguines Bonifàs, de Valls, la merceria Ca La Cotillaire, de Santa Coloma de Queralt, la carnisseria Pons, d’Horta de Sant Joan, el Forn de Baix, de la Fatarella i la ferreteria Fergarcia de la Sènia han rebut el guardó en la categoria de 100 anys o més.

L’administració catalana entrega aquests guardons a través del departament d'Empresa i Coneixement. Els premis distingeixen els establiments i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s'han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

Des de l'any 2000, la Generalitat a través del Departament d'Empresa i Coneixement ha distingit un total de 836 establiments de Catalunya amb els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris.

Notícies relacionades