La diversificació d’activitats i el rejoveniment del públic marquen l’exproReus 2017

Més de 200 expositors han participat en una edició on l’automoció ha tingut un gran protagonisme

L'exproReus ha aplegat un nombrós públic durant 5 dies d'intensa activitat comercial i lúdica a les instal·lacions de firaReus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Ahir diumenge va tancar portes l'edició 2017 d'exproReus, després de 5 dies d'intensa activitat comercial i lúdica a les instal·lacions de firaReus. En aquesta edició s'ha fet una important aposta pels espectacles a l'Auditori Antoni Gaudí, encaminada a atreure el públic juvenil.

L'actuació dels Power Rangers divendres a la tarda, en un espectacle que va servir per donar el tret de sortida al cicle que continuarà el 25 de novembre amb la Peppa Pig i que s'allargarà fins al primer semestre de l'any vinent i els monòlegs, que van ser l'aposta a la tarda de dissabte en aquest espai emblemàtic del Centre de Fires i Convencions, amb l'actuació dels monologuistes Luismi i P edro Llamas, han estat dues de les activitats més celebrades. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat "la diversificació de l'activitat a firaReus, que està obrint un nou camí en els usos de l'Auditori Antoni Gaudí amb espectacles de petit format, i la consolidació de l'accés a exproReus pel Carrer Bèlgica".

La cuina ha estat una altra de les protagonistes, amb els tallers realitzats al llarg de tot el cap de setmana a l'estand de Cuina & Disseny

Pel que fa al programa d'activitats, la cuina ha estat una altra de les protagonistes, amb els tallers realitzats al llarg de tot el cap de setmana a l'estand de Cuina & Disseny - Tarraco Grup i la demostració de la guanyadora de MasterChef 4, Paula Alòs, del dia 12. La màgia, els videojocs i un espai de jocs per a nadons de 0 a 3 anys, han estat altres apostes del programa. Pel que fa al «Rasca i guanya» digital més de 3.200 persones han participat en aquest sorteig que ha repartit 325 premis entre els visitants. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, assegura que "en aquesta edició dels 75 anys d'exproReus hem treballat amb la voluntat de captar nous públics i arribar als més joves. Creiem que estem rejovenint el públic de la fira multisectorial, alhora que mantenim l'essència d'aquesta emblemàtica fira".

Els 10.000 m2 dedicats a l’automoció han acollit les novetats del sector

L'edició 2017 d'exproReus ha comptat amb més de 200 expositors i una superfície de 23.000 metres quadrats, gairebé la meitat de la qual s'ha destinat a l'automoció, amb 10.000 m2, on s'han pogut veure de prop models de pràcticament totes les marques de vehicles i les principals novetats del sector.

De cara al mes de novembre, des de firaReus es treballa ja en una fira professional del sector de recanvis d'automoció d'un organitzador extern i també en l'Esquiades SnowFun, la primera fira dedicada al sector de la neu que es realitzarà el cap de setmana de l'11 i 12 de novembre. El cap de setmana següent, del 17 al 19 de novembre, serà el torn de Tot Nuvis, que enguany compleix 25 anys.

Notícies relacionades