Treballadors de Dow Chemical i les seves famílies netegen el Francolí juntament amb Mare Terra

Els 210 voluntaris van recollir un total de 550 quilos de residus a tota la llera del riu

Una imatge de la recollida de residus al riu Francolí. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L’actuació formava part del projecte #PullingOurWeight, una iniciativa que va néixer el 2018 on els treballadors de Dow Chemical i els seus familiars col·laboren amb organitzacions locals per a participar en la neteja de platges, rius i altres vies navegables de tot el món.

Un total de 210 voluntaris formats per treballadors de Dow Chemical Ibérica i els seus familiars van col·laborar juntament amb Mare Terra – Fundació Mediterrània per a netejar la llera del riu Francolí. Els voluntaris van ser capaços de recollir fins a 500 quilos de residus dins del projecte #PullingOurWeight, una iniciativa que va néixer el 2018 on els treballadors de Dow Chemical i els seus familiars col·laboren amb organitzacions locals per a participar en la neteja de platges, rius i altres vies navegables de tot el món.

Abans de la neteja, els voluntaris van fer una visita a una maqueta a escala del riu Francolí, una maqueta en la qual Dow va col·laborar en la seva creació. "Som una companyia que està orgullosa de fabricar plàstics que contribueixen significativament a la millora de la societat i volem seguir sent part de la solució al llarg de tota la cadena de valor. Començant a casa: dissenyant pensant sempre en el reciclatge. Ens enfoquem en què el 100% dels plàstics que produïm siguin reciclables. Impulsem importants avenços en el reciclatge de matèries primeres amb el propòsit que els materials reciclats siguin aprovats per al seu ús en envasos alimentaris i treballem en el desenvolupament de materials de base biològica”, va afirmar Jon Bilbao, Director General de Dow a Espanya i Portugal.

Notícies relacionades