Repsol destina 15.000 euros a dos projectes socials a Tarragona

L'Associació de Voluntariat TarracoSalut i l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona han estat escollides entre 13 propostes

Redacció / Tarragona

El projecte de l'Associació de Voluntariat TarracoSalut ha rebut 8.000 euros i el de  l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona ha rebut 7.000 euros.

El "Programa d'Atenció Socioemocional a l'usuari del Centre d'Atenció Primària" de l’Associació de Voluntariat TarracoSalut, i el projecte "Envelliment i disfàgia en paràlisi cerebral" de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona han estat els projectes triats per Fundación Repsol i el Complex Industrial de Repsol a Tarragona com a receptors d’una ajuda de 15.000 euros. Les propostes guanyadores han estat triades entre 13 propostes.

Així, el projecte de l’Associació de Voluntariat TarracoSalut ha rebut 8.000 euros per a desenvolupar una tasca d'acompanyament socioemocional dirigit als usuaris que pateixen solitud, usuaris que necessiten que els acompanyin a visites i proves mèdiques, així com a familiars cuidadors. Per la seva banda, la proposta de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona ha rebut 7.000 euros per a dur a terme la creació d'un grup interdisciplinari per descartar la disfàgia (dificultat o impossibilitat d'empassar), format per professionals de la medicina, infermeria, logopèdia i fisioteràpia.

Notícies relacionades