Covestro rep el premi Economia Circular d'Iberquimia

El guardó suposa un reconeixement a la feina de la companyia en matèria de sostenibilitat i responsabilitat social corporativa en els últims projectes internacionals

Un moment de l'entrega del premi. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Iberquimia és el Congrés d'Indústria Química que es va celebrar diumenge passat a l'espai Expo Hotel Barcelona. Covestro també està treballant en el desenvolupament de fibres tèxtils elàstiques de poliuretà termoplàstic produïdes amb CO2, que també aconsegueixen reemplaçar parcialment el petroli cru com a matèria primera.

L’empresa Covestro ha guanyat el premi Economia Circular en el marc d’Iberquimia, el Congrés d'Indústria Química, que es va celebrar diumenge passat a l'espai Expo Hotel Barcelona. Aquest guardó reconeix l'esforç de Covestro per desenvolupar materials i solucions innovadores per millorar la vida de les persones, afrontant els principals reptes actuals de el sector i combatent la contaminació i el canvi climàtic.

Entre els projectes més destacats, es troba un procés innovador que permet captar el CO2 de l'atmosfera i convertir-lo en una nova matèria primera per a la producció. Aquesta tecnologia permet, per tant, substituir parcialment el petroli cru, material convencional en el sector químic i plàstic, durant el procés productiu. Aquest desenvolupament suposa una contribució important per a la protecció dels recursos i la gestió del reciclatge.

Així, l'empresa està treballant en el desenvolupament de fibres tèxtils elàstiques de poliuretà termoplàstic produïdes amb CO2, que també aconsegueixen reemplaçar parcialment el petroli cru com a matèria primera.

Notícies relacionades