Casa Macarrilla 1966, millor restaurant del 2020 de la Guia Gourmand

El restaurant L'Original "Experiències gastronòmiques", establiment revelació d'una guia que es va presentar a Cambrils

La foto de tots els guardonats durant la presentació de la guia. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

Vermouth Yzaguirre Herbal Vintage i el cava Mas Gatell (Bonastre), van ser premiats com els millors de l’any 2020.

Dos restaurants de Cambrils han aconseguit la màxima distinció de la Guia Gourmand. Així, Casa Macarrilla 1966 ha estat triat millor restaurant del 2020 segons la guia i L’Original “Experiències gastronòmiques” va aconseguir el de millor establiment revelació. La presentació de la Guia Gourmand 2020 es va fer al restaurant Casa Macarrilla 1966 on també es va guardonar el vermouth Yzaguirre Herbal Vintage com el millor del 2020. En l’apartat de caves, el Mas Gatell (Bonastre), va ser triat com el millor mentre que el xef Eduard Agell del Xiringuito Miramar de Vilanova i la Geltrú va guanyar el de millor cuiner de l’any 2020. L’hotel Tryp Guadalajara d’aquesta població manxega va ser triat com a millor hotel de congressos de la guia.

La guia està apadrinada i va ser presentada pel xef Eduard Xatruch, dels restaurants Disfrutar, de Barcelona (dues estrelles Michelin) i del Compartir, de Cadaqués. A l’acte hi va assistir l’alcaldessa de Cambrils Camí Mendoza i la regidora Marta Borràs.

A la demarcació de Tarragona, els restaurants que obtenen la màxima distinció de la guia, els 5 Gourmands, són: Can Bosch, Deliranto, L'Antic Molí, les Moles, Villa Retiro, Joan Urgellès, Sanromà, Casa Macarrilla, Miramar de Cambrils, Mas Folch, Quatre Molins, La Goleta i Miami Can Pons.

Notícies relacionades