El Consell d'Experts de l'AEHT incorpora els restaurants distingits amb un Sol Repsol

Fins ara, aquest organisme de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la demarcació de Tarragona només comptava establiments amb estrella Michelin

Els membres del Consell d'Experts de l'AEHT. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Es dona el cas que alguns dels restaurants que formen part del Consell d’Experts que han estat distingits per la guia Michelin també ostenten un Sol Repsol. Ara, amb aquesta decisió, aquells restaurants que hagin rebut un Sol Repsol podran formar part de l’esmentat Consell sense el condicionant de tenir una estrella Michelin.

Ana Ruiz del restaurant AQ i Joan Gómez del restaurant Miramar són els flamants nous membres del Consell d’Experts de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la demarcació de Tarragona (AEHT). Aquest organisme ha decidit incorporar els restaurants que hagin estat distingits amb un Sol Repsol com a nous membres i afegir-se, d’aquesta manera, als “experts” que regenten aquells establiments que ostenten una o més estrelles Michelin. Fins ara, només els restaurants amb, com a mínim, una estrella formaven part del Consell d’experts. Es dona el cas que alguns dels restaurants que han estat distingits per la prestigiosa guia francesa també ostenten un Sol Repsol.

Així, ara al Consell d’experts hi ha vuit membres:

-Anna Ruiz, AQ (Sol Repsol)

-Joan Gómez, Restaurant Miramar (Sol Repsol)

-Joan Bosch, Can Bosch (Estrella Michelin i Sol Repsol)

-Diego Campos, Rincón de Diego (Estrella Michelin i Sol Repsol)

-Jeroni Castells, Les Moles (Estrella Michelin i Sol Repsol)

-Fran López, Villa Retiro (Estrella Michelin i Sol Repsol)

-Vicent Guimerà, l'Antic Molí (Estrella Michelin)

I també en forma part Jordi Jardí, director de l’Escola Hoteleria de Cambrils.

"Avui és un dia molt especial perquè ampliem el consell incorporant 2 nous Sols Repsol", diu Francesc Pintado, president de l'AEHT, qui ha volgut agrair a Repsol l'aposta per la gastronomia de qualitat al territori.

El Consell d'Experts es va constituir l'any 2018 amb les quatre estrelles Michelin de la demarcació de Tarragona i amb el director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, amb l'objectiu d'aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un suport i un motiu d'orgull de pertinença a l'AEHT pels 600 socis que en formen part.

Notícies relacionades