Els promotors turístics de la Costa Daurada signen el conveni Corner per més de 400.000 euros

Es tracta d'un acord que inclou la presència dels 27 ens implicats en diversos certamens firals i en campanyes de promoció turística conjunta de la destinació

L'alcalde de Salou, Pere Granados, en el moment de la signatura del conveni. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Dels 411.000 euros d'inversió, el 64% l'aporta la Diputació de Tarragona. Prop de 170.000 euros es destina a les fires i a la promoció -la inversió restant es deriva a comunicació i màrqueting.

Un total de 27 organismes públics i privats han signat aquest matí una nova edició del conveni Corner a la Diputació de Tarragona. Aquest conveni està adreçat a la promoció turística conjunta de la destinació i en aquesta 17a edició compta amb un pressupost de 411.000 euros, un 19% més que l’anterior.

El conveni Corner regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes administracions i entitats en nou fires internacionals i també nacionals i estatals -en concret, a Barcelona, Sant Sebastià i Pamplona. A més, també regularitza el desenvolupament d'una campanya de publicitat per a donar a conèixer els recursos i productes turístics, dels municipis que s'adhereixen al conveni, en els mercats més importants.

Així, La primera cita serà la setmana vinent a Fitur, on s'hi promocionaran la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Les dues marques turístiques que gestiona la Diputació també seran presents en fires internacionals als Països Baixos, Moscou, Kíev, Berlín i Londres i en una acció promocional a Tolosa.

Dels 411.000 euros d'inversió, el 64% l'aporta la Diputació de Tarragona. Prop de 170.000 euros es destina a les fires i a la promoció -la inversió restant es deriva a comunicació i màrqueting. La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha remarcat que el Corner permet "anar tots a una" en la promoció d'un territori que es caracteritza per la seva "diversitat" d'entorns d'atractiu turístic en 6.000 quilòmetres quadrats.

Els 27 signants del conveni

Enguany els signants del conveni han estat els ajuntaments d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el Vendrell i Vila-seca; els consells comarcals del Baix Camp, de la Conca de Barberà-La Ruta del Cister i del Priorat; l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Costa Daurada Destinació Golf i Pitch & Putt, l'Estació Nàutica Costa Daurada, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona, Aquopolis Costa Daurada, PortAventura i la Cambra de Comerç de Reus.

Notícies relacionades