Un càmping de Mont-roig del Camp, guardonat com a millor establiment d'Europa 2020

Playa Montroig Camping Resort ha rebut el premi atorgat per l'ANWB dels Països Baixos que ha distingit també cinc establiments més de les comarques tarragonines

Els responsables de Playa Montroig Camping Resort en el moment de recollir el premi. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Mont-Roig del Camp

El guanyador ha repetit en la categoria Superplätze on altres cinc establiments de la Costa Daurada també han estat guardonats: Alannia Els Prats Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp), Càmping & Resort Sangulí (Salou) i Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit).

La demarcació de Tarragona compta amb el millor càmping familiar de tot el continent europeu de l’any 2020. Així, el Playa Montroig Camping Resort ha estat el guanyador dels premis que atorga ANWB, és a dir l’associació automobilística de referència dels Països Baixos en una gala que es va celebrar a Utrecht. Aquesta associació compta amb més de 4,5 milions d’usuaris i els seus guardons són de reconegut prestigi.

El Playa Montroig Camping Resort ha estat escollit el millor d’una selecció final on hi havia tres càmpings dels Països Baixos, un de França i dos de l’estat espanyol. Entre aquests finalistes hi havia el Càmping & Resort Sangulí de Salou.

A banda del premi per l’establiment de Mont-roig del Camp, uns altres cinc establiments de la Costa Daurada també han estat guardonats en la categoria Superplätze 2020. Són Alannia Els Prats Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Playa Montroig Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp), Càmping & Resort Sangulí (Salou) i Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit). El premi Superplätze l’atorga guia alemanya Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V. (ADAC), l'associació automobilística de referència a Alemanya i la més gran d'Europa amb més de 20 milions de membres.

Durant la gala també es van entregar els premis als millors càmpings d’Espanya que van ser per a: Alannia Els Prats Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Playa Montroig Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp), Càmping & Resort Sangulí (Salou) i Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit) i Càmping Stel (Roda de Barà).

Com es pot comprovar, el Playa Montroig Camping Resort va aconseguir tres premis i altres establiments de la Costa Daurada van rebre dos guardons, un fet que demostra el bon nivell del sector a les comarques tarragonines. "Alguns dels premiats són reconeguts any rere any com els millors d'Europa. I això no és casual, s'inverteixen molts esforços per estar sempre entre els millors", diu Joan Antón, president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

Notícies relacionades