L'oferta d'habitatge de protecció oficial de lloguer gestionada per Redessa arriba al 87,5% d'ocupació

La creixent demanda de pisos de protecció oficial a Reus respon a la rebaixa del 20% en els preus de lloguer

La promoció de la Granja Massó, a la zona de l'Avinguda Sant Bernat Calvó, encara disposa de deu habitatges disponibles. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Dels 160 habitatges que gestiona Redessa a Reus, només en resten disponibles una vintena. L'oferta d'habitatge de protecció oficial que posa a l’abast l'empresa municipal arriba ja al 87,5% d'ocupació. Els habitatges estan repartits en 4 promocions: Mas Bertran I (30), Mas Bertran II (68), Granja Massó (16), i la promoció d'habitatges del Barri del Carme - La Patacada (46). Dels 160 pisos, 45 formen part del programa municipal de Borsa d'Habitatge Assequible, que es coordina amb Serveis Socials de l'Ajuntament de Reus.

Aquesta creixent demanda en l'ocupació dels pisos de protecció oficial respon, entre d'altres, a la rebaixa del 20% dels preus dels lloguers que s'aplica des del l'any passat. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus i conseller delegat de Redessa, Marc Arza, ha destacat “la tasca d'assessorament realitzada per tal de derivar a les persones interessades en habitatge de protecció oficial a les diferents promocions disponibles i també en els diferents programes d'habitatges”.
En el cas de la promoció Barri del Carme - La Patacada, actualment té una ocupació del 100% i pel que fa a les places d'aparcament d'aquesta promoció, que no estan vinculades als habitatges (planta soterrani -2), actualment hi ha 40 places disponibles. Després de la rebaixa aprovada en el consell d'administració de REDESSA del passat mes de juny, aquestes places tenen un preu de 55 € al mes, enfront dels 78 € que teníen de sortida.

La Patacada està al 100%, la promoció de Mas Bertran II, al Barri Fortuny, frega la total ocupació i la Granja Massó té deu habitatges disponibles

La promoció de Mas Bertran I, al Barri Fortuny, té una ocupació del 73% i va augmentant a mesura que els habitatges guanyen en habitabilitat i dignitat. Aquesta és la promoció més antiga i REDESSA continua fent millores en el paviment, el mobiliari de cuina i en l’eficiència energètica.
La promoció de la Granja Massó, a la zona de l'Avinguda Sant Bernat Calvó, està destinada tant a persones d'entre 18 i 35 anys com per a majors de 65 anys. Es tracta d'habitatges tipus loft, amb una superfície de 32,20 a 36,90 m2 quadrats i amb un preu de lloguer mensual que va de 199 € a 233 €. Ara per ara, resten disponibles 10 habitatges.

Notícies relacionades