CEPTA demana a l’Estat “parlar clar sobre el Corredor Mediterrani”

El coordinador d’aquesta infraestructura del Ministeri de Foment va afirmar ahir que la nova línia d’alta velocitat prevista entre Castelló i Vandellòs no es construirà

El Corredor Mediterrani, altra vegada focus de debat. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El president de la CEPTA, Antoni Belmonte, ha sortit al pas de l'anunci del coordinador del Corredor Mediterrani, Juan Barios, que en declaracions al diari Levante va assegurar que el Ministeri de Foment fa marxa enrere i no construirà la nova línia d'alta velocitat prevista entre Castelló i Vandellòs, limitant-se simplement a introduir-hi petites millores. Belmonte ha demanat a través dels micròfons de la Cadena SER que Foment aclareixi el calendari i execució reals del Corredor Mediterrani.

El president de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona, Antoni Belmonte, es pregunta: "On hem arribat? Algun dia els ciutadans d'aquest país i els empresaris tindrem la sort que els nostres polítics ens parlin clar?". Belmonte demana compromís per evitar que els empresaris perdin el temps fent trobades que no acaben concretant res.

El representant dels empresaris tarragonins, que ha estat en totes les trobades i reunions organitzades per reclamar el Corredor del Mediterrani, assegura que l'administració no és "seriosa" i considera que "els empresaris lluitem per aquest projecte però els polítics, més enllà de bones intencions, no s'ho agafen amb forces". Belmonte reclama "un calendari clar" per fer realitat aquesta important infraestructura que reclama el territori.
 

Notícies relacionades