Activa Mutua organitza les III Jornades de Fisioteràpia a la seva seu central, al Tecnoparc de Reus

Més d’un centenar d’experts participaran entre divendres i dissabte en diverses sessions amb l’objectiu d’actualitzar coneixements professionals

La seu central d'Activa Mutua, al Tecnoparc de Reus, on tindran lloc les sessions de treball.
Dani Revenga / Reus

La seu central d'Activa Mutua acollirà entre aquest divendres i aquest dissabte la tercera edició de les Jornades de Portes Obertes de Fisioteràpia, un esdeveniment que acollirà més d'un centenar de professionals de tot l'Estat en aquesta matèria, tant de l'estructura d'aquesta mútua com d'altres empreses del sector, hospitals i centres de formació.

Els participants a les Jornades intercanviaran coneixements, actualitzaran continguts, unificaran criteris i procediments i fmentaran la participació científica. El curs tindrà una duració d'11 hores repartides en 2 dies, divendres 27 i dissabte 28 d'octubre, a la seu central d'Activa Mutua al Tecnoparc de Reus.

Les jornades reuneixen a tota la plantilla de fisioterapeutes d'Activa Mutua i estan obertes a altres professionals d'altres organitzacions del sector i hospitals de l'àmbit públic i privat. També hi prendran part estudiants de fisioteràpia d'universitats que tinguin subscrits convenis de col·laboració amb Activa Mutua, com URV, Gimbernat, Blanquerna, UIC, EUSES, Universitat de Lleida i Universidad de San Jorge de Zaragoza.

L'esdeveniment es complementa amb un concurs-exposició de panells informatius que reflectiran les investigacions i avenços en tractaments realitzats pels fisioterapeutes de l'entitat, així com una exhibició de férules Exovite. El programa inclou ponents externs i aportacions de diversos patrocinadors, amb temàtiques específiques com les tendinopaties, el dolor lumbar, la flebologia, la teràpia antigravitatòria i biomecànica, entre d'altres. També hi haurà diversos tallers on s'abordarà la electroestimulació, la rehabilitació neurocognitiva, les ones de xoc electrohidràuliques i la rehabilitació de la mà, entre d'altres tècniques.

Impacte repartit entre Reus i Tarragona

Les Jornades escamparan entre Reus i Tarragona l’impacte econòmic que suposa la presència de més d’un centenar de participants, ja que les sessions de treball tindran lloc a Reus i l’allotjament es fa a Tarragona, on hi ha programades també diverses visites als punts d’interès turístic i cultural de la ciutat. 

Notícies relacionades