Les empreses de l'Alt Camp es tornen a promocionar a la 39a Fira d'Andorra la Vella 2017

La Cambra de Comerç de Valls ha muntat estand amb la col·laboració de 30 empreses de l'Alt Camp i l'Ajuntament

Representants de la Cambra de Comerç de Valls, de l'Ajuntament i del govern andorrà. FOTO: CEDIDA.
Pilar Ribé / Valls

Trenta empreses de l'àrea de Valls han participat aquest cap de setmana a l'estand que la Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha muntat a la 39a Fira d'Andorra La Vella 2017, que en aquesta edició coincideix amb els cinquanta anys d'agermanament de la ciutat de Valls amb Andorra La Vella.

A més de mostres i material divulgatiu de les empreses, l'estand de la Cambra de Comerç ha exposat els primers manats de calçots de la temporada i material de promoció industrial, comercial, turístic i gastronòmic de la comarca de l’Alt Camp. La Cambra ha ofert als més de setanta mil visitants de la Fira, informació de totes les empreses de la demarcació, i de la realitat comercial i turística de la comarca, en conjunt una important promoció pel teixit industrial i comercial de l'àrea de Valls.

L'Ajuntament de Valls ha participat també a la Fira d'Andorra la Vella els dies 27, 28 i 29 d'octubre promocionant les rutes guiades vallenques i l'atractiu turístic de la festa de la calçotada de Valls.

La Fira d’Andorra la Vella és un important aparador de promoció del teixit industrial i comercial de l'àrea de Valls

Els representants del consistori vallenc, encapçalats pels regidors de Cultura, Marc Ayala, de Via Pública, Dolors Farré, i Mobilitat, Francesc Anguela, han participat de les activitats de la Fira d'Andorra la Vella, que és una de les més rellevants en l'àmbit del Pirineus i mostra les darreres novetats i tendències per a l'oci, l'esport i les activitats complementàries.

Notícies relacionades