La vaga del sector petroquímic té un seguiment de gairebé un 100% segons els sindicats

Asseguren que es tracta d'un dia històric i adverteixen que si no es proposen més mesures de seguretat, hi haurà més aturades

Una imatge de la capçalera de la manifestació. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El punt culminant del matí ha estat a les onze, amb una concentració davant d'IQOXE que ha reunit unes 300 persones. Els assistents han fet un minut de silenci en record de les tres víctimes mortals de l'explosió del passat 14 de gener.

Els treballadors del complex petroquímic de Tarragona han sortit aquest dimecres al carrer per reclamar més seguretat a les empreses. En la primera vaga general del sector, segons els sindicats el seguiment ha estat quasi del 100% i han valorat que és un dia "històric". També han advertit que si les companyies no proposen mesures concretes per incrementar la seguretat hi haurà més aturades. Des de dos quarts de cinc de la matinada els piquets informatius s'han situat davant les empreses. El punt culminant del matí ha estat a les onze, amb una concentració davant d'IQOXE que ha reunit unes 300 persones. Els assistents han fet un minut de silenci en record de les tres víctimes mortals de l'explosió del passat 14 de gener.

Notícies relacionades