Els nous perfils professionals i la marca personal, eixos de les VI Jornades Tarragona Impulsa

Tindran lloc el dijous 9 de novembre a la Sala Eutyches del Palau de Congressos

Les Jornades de Tarragona Impulsa tenen com a objectiu l'orientació professional i empresarial dels joves.
Redacció / Tarragona

Els nous perfils professionals i la importància de la marca personal seran alguns dels eixos principals de la VI Jornades Tarragona Impulsa, que tindran lloc el dijous 9 de novembre a la Sala Eutyches del Palau de Congressos. Les jornades estan especialment adreçada a aquells sectors de la població en cerca activa de feina o bé que vulguin millorar la seva ocupabilitat, a persones emprenedores i empresàries i tècniques. S'espera una xifra similar als 280 assistents de l'any passat.

Les jornades es dividiran en tres blocs, confeccionats a partir de la realitat del mercat laboral i de les demandes dels usuaris de Tarragona Impulsa. El primer bloc estarà dedicat als perfils professionals actuals i a la cerca d'oportunitats laborals dels millenials i de la Generació Z. La conferenciant Gina Aran plantejarà quin és el nou mapa dels perfils professionals i quines demandes té el mercat.

El segon bloc vol presentar idees originals de treball i negoci de la mà del consultor Mikel Morlas i de l'expert Ferran Reyes. Tots dos parlaran de la importància del pensament creatiu i de les noves oportunitats que sorgeixen dels nous contextos econòmics. El tercer i últim bloc estarà dedicat a la imatge, comunicació i marca personal en l'entorn laboral. La consultora d'imatge Andrea Vilallonga (especialment popular aquests dies per la seva participació al programa televisiu Operación Triunfo) i l'especialista en marca personal Marta Luis Collet plantejaran una activitat teòrica-pràctica per fer evident la importància de la percepció que es genera entre el públic a partir de la imatge generada tant a les xarxes socials com en una trobada cara a cara.

El conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, assegura que les jornades "son una oportunitat per analitzar les tendències del mercat laboral i les necessitats de les persones demandants de feina, i entronquen amb la feina que es fa diàriament a Tarragona Impulsa per buscar la milor oportunitat a persones sense feina, emprenedors i empresaris consolidats".

Notícies relacionades