Messer Ibérica impulsa un projecte per dur fins a la sala d'operacions amb cotxe elèctric teledirigit els nens ingressats a l'hospital

L'empresa de gasos industrials i medicinals ha tancat un acord de col·laboració amb el centre Vithas 9 d'Octubre per disminuir l'estrès entre els joves pacients abans de les intervencions quirúrgiques

Personal sanitar i un nen ingressat amb el vehicle elèctric teledirigit. FOTO: CEDIDA.
Redacció / El Morell

"Fa anys que col·laborem amb l'hospital Vithas i amb aquesta iniciativa volem reduir l'estrès del nen i dels seus pares davant d'una situació de salut complexa", diu Marion Riedel, cap de comunicació de Messer Ibérica.

Messer Ibérica, una multinacional alemanya amb seu al Morell, ha arribat a un conveni de col·laboració amb l'hospital Vithas de València per tal que els nens que es troben ingressats en aquest centre puguin accedir a la sala d'operacions mitjançant un vehicle elèctric teledirigit. L'objectiu d'aquesta iniciativa és reduir el nerviosisme dels més petits abans d'una intervenció quirúrgica, apunten des de Messer Ibérica.

"Dur un nen fins a la sala d'operacions pot no ser fàcil però si introduïm elements que el nen associa amb els jocs, és més senzill que oblidi la por a un entorn desconegut", explica Agustín Fernández, director mèdic de l'hospital Vithas València 9 d'Octubre. "Fa anys que col·laborem amb l'hospital Vithas i amb aquesta iniciativa volem reduir l'estrès del nen i dels seus pares davant d'una situació de salut complexa", diu Marion Riedel, cap de comunicació de Messer Ibérica.

Notícies relacionades