Jorge de Yarza, guanyador del premi Work Experience Messer-ETSEQ

Messer Ibérica pagarà la matrícula dels estudis del jove alumne i supervisarà el seu treball de final de màster

El guanyador, De Yarza, amb la rectora de la URV, la directora de l'ETSEQ i Rubén Folgado. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

“Les persones que estudien a la URV tenen la possibilitat de trobar feina al territori amb treballs de qualitat", ha dit sobre el premi la rectora de la URV María José Figueras.

L’alumne del màster d’enginyeria química de la URV, Jorge de Yarza, va guanyar la cinquena edició del premi Work Experience Messer-ETSEQ que té com a objectiu impulsar els estudis d’enginyeria química i fomentar el talent en aquest camp. El guardó consisteix en què l’empresa Messer Ibérica pagarà la matrícula dels estudis de De Yarza i, a més, supervisarà el seu treball de final de màster.

“Dono les gràcies a Messer per fer les pràctiques a la seva empresa, això em permetrà fer el pas des d’estudiant al món professional”, va dir De Yarza en l’entrega del guardó que s va fer ahir a la sala Tàpies del rectorat de la URV. La rectora de la universitat, María José Figueras, va destacar que “les persones que estudien a la URV tenen la possibilitat de trobar feina al territori amb treballs de qualitat”. Per la seva banda, Montserrat Ferrando, directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ) va destacar el paper de Messer: “La col·laboració amb Messer és fonamental per a l’esperit professionalitzador del màster i per a formar professionals capaços d’afrontar els reptes que té la societat”.

Finalment, Rubén Folgado, director tècnic de Messer Ibérica, va qualificar les pràctiques dels estudiants a l’empresa com una oportunitat per a les dues parts.

Notícies relacionades