‘Reus, delícies d’estiu’, la campanya de Reus Promoció per fer allargar l’estada dels visitants a la ciutat

En el punt de mira, el turisme francès i el rus, i també els aragonesos, bascos o navarresos que visiten la Costa Daurada

Montserrat Caelles, regidora de Cultura i Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus.
Redacció / Reus

L'Agència Reus Promoció ha dissenyat una nova campanya d'estiu d'acord amb les previsions que indiquen un augment de turistes a la Costa Daurada i a la ciutat. L'Agència preveu una nova campanya de comunicació, l'ampliació de punts d'informació al visitant i la creació i millora del producte turístic, amb l'objectiu d'incrementar el temps d'estada a la ciutat i les possibilitats de retorn; aconseguint, així, una major quantitat de visites i de despesa a la ciutat.

Per assolir aquest increment s'ha intensificat la presència del material promocional de Reus a les principals oficines de turisme i allotjaments turístics de la costa i interior, acompanyat d'una intensa campanya de comunicació i assistència a fires i promocions. Aquesta campanya pretén la captació molt especialment del turisme internacional, i en particular dels mercats francès i rus, molt fidelitzats a la zona i que, segons l'Observatori del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci, tenen un alt percentatge de repetició (sobretot en el cas del francès), de mobilitat i a més valoren el turisme cultural i de compres. També dels turistes de la Conca de l'Ebre (Aragó, País Basc i Navarra), com també el turisme català, que per proximitat pot consolidar Reus com una ciutat atractiva per fer-hi escapades de cap de setmana.

La iniciativa posa en valor els actius de la ciutat per atreure turisme

La campanya, que es difondrà pels mitjans de comunicació i amb els principals touroperadors, posa en valor els actius de Reus pels turistes, com són la cultura, la seva oferta comercial, la tranquil·litat d'un model no massificat i la qualitat en tots els serveis. La iniciativa s'emmarca en una programa que en els darrers mesos ha intensificat les accions en aquesta línia, amb diverses accions promocionals i l'edició d'una nova guia de captació traduïda a diversos idiomes.

Notícies relacionades