El creuer Quest, l'últim d'aquesta temporada, arriba al Port de Tarragona

El vaixell, de la companyia Azamara Club Cruises, atraca amb gairebé 700 passatgers a bord

El Quest té 180 metres d'eslora i transporta 700 passatgers. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El creuer Quest de la companyia Azamara Club Cruises atraca divendres 3 de novembre a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant.

El creuer Quest té 180 metres d'eslora i transporta gairebé 700 passatgers. arribarà demà a Tarragona a les 8 hores, procedent de Palamós, i té prevista la sortida per a les 14h, amb destinació a Barcelona. Aquest és l'últim creuer que farà escala a Tarragona aquesta temporada.

En espera que el Port de Tarragona faci públiques les xifres definitives d'aquesta temporada, la previsió és que el nombre de creueristes que han passat per Tarragona superin els 40.000. Un volum que suposaria triplicar els registres de 2016.

La previsió és que el nombre de creueristes que han passat per Tarragona superin els 40.000.

Aquest creixement exponencial es deu, sobretot, a la inauguració a Tarragona d'una línia permanent amb sortida i arribada a la ciutat de la companyia Costa Cruceros. 

El gegant italià del sector ja va fer balanç d'aquesta primera temporada amb base a Tarragona, en la que han mobilitzat 29.000 creueristes, que han deixat un impacte econòmic de 2,2 milions d'euros. Gràcies a aquests bons resultats, Costa Cruceros reforça l'aposta per Tarragona i ha anunciat que l'any que ve la línia comptarà amb un vaixell de més capacitat que permetrà que els 29.000 creueristes d'aquest any en aquesta línia passin als 39.000, un 34% d'increment. 

Notícies relacionades