La Cambra de Reus orienta les empreses sobre com expedir els certificats de mobilitat per als seus treballadors

Aquesta mesura resulta cabdal en un moment en què existeix restricció de desplaçaments per la declaració de l'estat d'alarma

La Cambra de Comerç de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Cambra de Comerç de Reus ofereix a les empreses models orientatius per a facilitar l'expedició d'aquests documents que permetin als treballadors de les empreses circular sense problemes per arribar al seu lloc de treball.

La Cambra de Comerç  de Reus impulsa una iniciativa que vol ajudar les empreses en la crisi del coronavirus. L’ens cameral ofereix orientació a les companyies del seu àmbit territorial a l'hora d'expedir els certificats de mobilitat dels seus treballadors. Aquesta mesura és important perquè actualment hi ha una restricció dels desplaçaments arran del decret d’alarma que l’Estat va ordenar la nit de dissabte.

La Cambra de Comerç de Reus ofereix a les empreses models orientatius per a facilitar l'expedició d'aquests documents que permetin als treballadors de les empreses circular sense problemes per arribar al seu lloc de treball. Les empreses poden demanar aquests models orientatius a l'adreça de correu electrònic secretariageneral(ELIMINAR)@cambrareus.org o descarregar-los des de la pàgina web de la Corporació.

Precisament, el web de la Cambra incorpora des d'ahir un nou espai d'informació d'interès empresarial sobre la situació que estem vivint. El Canal d'Informació sobre el Covid-19 difon els serveis que la Cambra està prestant a nivell telemàtic i també mesures i recomanacions d'altres organismes que afecten al dia a dia de les empreses.

Notícies relacionades