Salut i Treball, nou business partner de l'Associació Empresarial Química de Tarragona

L'objectiu de la col·laboració és vetllar per la seguretat laboral dels treballadors de la indústria química

D'esquerra a dreta, Ana Maria Gispert, directora comercial de Salut i Treball; Teresa Pallarès, directora general de l'AEQT i Paco Lari, director general de Salut i Treball. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i Salut i Treball han subscrit un acord de col·laboració pel qual l'empresa de serveis de prevenció de riscos laborals passa a formar part del grup de business partners amb els quals compta l'Associació.

L’acord de col·laboració l’han signat la directora comercial de Salut i Treball, Ana Maria Gispert, la directora general de l'AEQT, Teresa Pallarès i el director general de Salut i Treball, Paco Lari, amb l'objectiu de vetllar de manera conjunta pel benestar laboral dels treballadors de la indústria química del Camp de Tarragona.

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és una empresa de prevenció aliena i acreditada, amb experiència en el camp de les àrees preventives de seguretat, higiene industrial, ergonomia, psicosociologia i medicina del treball.

Els serveis específics pel sector de la construcció que ofereix Salut i Treball són la formació segons conveni, la coordinació de seguretat a les obres i l’elaboració de plans de seguretat, a més del foment d'hàbits saludables a les empreses. Salut i Treball opera al conjunt de l'Estat des de Tarragona, Reus i Barcelona.