CaixaBank no cobrarà el lloguer dels seus habitatges a persones afectades econòmicament pel coronavirus

Podran acollir-se aquells que s'hagin quedat sense feina, formin part d'un ERO o siguin autònoms que hagin cessat la seva activitat

Una imatge de les oficines centrals de CaixaBank a Catalunya. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Hauran d'emplenar un formulari en què indiquin si són persones amb dret a acollir-se a aquesta mesura i, en cas de ser-ho, l'entitat no li girarà el rebut del mes d'abril. Posteriorment, haurà d'aportar la documentació acreditativa.

CaixaBank ha decidit donar aire a aquells que pitjor ho estan passant arran dels efectes econòmics de la pandèmia de coronavirus. L’entitat financera a ha decidit condonar el lloguer dels seus habitatges mentre duri l’estat d’alarma. Aquesta mesura afectarà a aquells llogaters que s'hagin quedat sense feina o es vegin afectades per expedients de regulació d'ocupació, així com per a autònoms que hagin cessat la seva activitat o vist disminuïda la seva activitat en més d'un 40% com a conseqüència de l'estat d'alarma.

Durant els propers dies, BuildingCenter —la filial immobiliària de CaixaBank— posarà a disposició dels seus llogaters la manera d'acollir-se a aquesta ajuda. Hauran d'emplenar un formulari en què indiquin si són persones amb dret a acollir-se a aquesta mesura i, en cas de ser-ho, l'entitat no li girarà el rebut del mes d'abril. Posteriorment, haurà d'aportar la documentació acreditativa.

Aquesta nova iniciativa s'emmarca dins #AmbTuAraMésQueMai que engloba les diferents mesures que està llançant l'entitat per ajudar als clients com avançar el dia de cobrament de les pensions i evitar cues en les oficines, la línia de crèdit de 25.000 milions d'euros per a pimes i autònoms, entre d'altres.

Notícies relacionades