La Diputació injecta 22 milions d'euros als ajuntaments per garantir la seva liquiditat

La institució ha certificat les factures dels proveïdors per valor d'1,6 milions d'euros per tal de mantenir l'activitat de les empreses

Imatge d'un plenari de la Diputació de Tarragona. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

La institució també comprarà equips de protecció individual (EPI) per a municipis de menys de 5.000 habitants

La Diputació de Tarragona ha decidit injectar 22 milions d’euros als ajuntaments de la demarcació per tal de garantir la seva liquiditat. Al mateix temps, la insitutció a aturat provisionalment el cobrament d’impostos i això permet alleugerir la càrrega econòmica dels ciutadans.

D'altra banda, per tal de mantenir l'activitat de les empreses proveïdores, la setmana passada la institució va tramitar una certificació de factures a proveïdors per valor d'1,6 MEUR.

La institució també ha ajornat tots els terminis de presentació de sol·licituds de diferents convocatòries d'ajuts per als ajuntaments i els terminis de presentació de justificacions oberts en l'actualitat. També es treballa per reactivar el pagament d'ajuts que estaven en procés de tramitació als ajuntaments.

EPI per als petits municipis

La Diputació també ha donat al CatSalut 6.000 guants de nitril dels seus centres d'educació especial i preveu fer una compra agregada d'equips de protecció individual (EPI) per a municipis de menys de 5.000 habitants, atenent a la demanda en concret que en facin.
 

Notícies relacionades