TICNOVA I beServices tanquen un acord per afavorir el teletreball de les empreses

Sistemes d'emmagatzematge informàtic al núvol permetran facilitar la tasca dels seus clients en un moment on molts treballadors fan feina des dels seus domicilis

Una imatge d'una de les fàbriques de TICNOVA. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Les dues empreses feia temps que miraven d’arribar a un acord de col·laboració però l’epidèmia de coronavirus ha precipitat els esdeveniments.

L’empresa reusenca TICNOVA i la barcelonina beServices han arribat a un acord per oferir al seus clients una sèrie de solucions tecnològiques per a facilitar el teletreball en uns moments on moltes empreses s’han vist obligades a implementar aquesta forma de treballar.

TICNOVA oferirà en el seu catàleg serveis aportats per beServices, una consultora tecnològica amb 20 anys d’experiència i que està especialitzada en solucions cloud (núvol) pròpies. Així, l’empresa reusenca ofereix serveix com beCloud (un núvol a mida del client), beCloud CPD Virtual (solució datacenter), beDrive (solució file-share) i beData Backup (còpies de seguretat).

“Feia temps que estàvem treballant amb beServices per col·laborar junts però la situació actual ha accelerat el procès. Amb aquest acord podem oferir solucions tecnològiques modernes als nostres clients”, diu Jordi Delgado, responsable de l’àrea d’empresa i educació de TICNOVA.

Notícies relacionades