Covestro dona 20.000 euros als hospitals Joan XXIII i Santa Tecla de Tarragona

L'empresa ha fet una altra aportació de 10.000 euros a Bellvitge mentre referma el seu compromís en el subministrament de matèries primeres en els sectors de l'alimentació i de la salut

Una imatge de la planta de Covestro a Tarragona. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

L’empresa produeix materials de recobriments protectors en la fabricació de productes específics per al sector tèxtil sanitari, la construcció hospitalària i el “packaging” per a productes de primera necessitat.

L’empresa Covestro ha fet un pas més en el seu compromís en la lluita contra el coronavirus. La companyia, a més de refermar-se en la seguretat del subministrament de matèries primeres per al sectors de la salut i l’alimentació (envasos) i la producció d’àcid clorhídric, ha fet una donació de 20.000 euros als hospitals Joan XXIII i Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona (10.000 euros per cadascun).

El total de les donacions ascendeix als 30.000 euros perquè Covestro ha aportat 10.000 euros més al l’hospital de Bellvitge de Barcelona.

L’empresa assegura que, pel que fa a la producció esmentada anteriorment, ha pres totes les mesures per a garantir el subministrament dels productes que fabrica.

Notícies relacionades