BASF donarà dues tones d'hidrogel als hospitals Joan XXIII de Tarragona i Sant Joan de Reus

La companyia entregarà gratuïtament 8 tones més a altres centres hospitalaris catalans

Una imatge de la planta de la Zona Franca que produirà l'hidrogel. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La iniciativa de BASF prové de la matriu alemanya que fa pocs dies va impulsar "Helping hands", produint desinfectant de mans i donant-lo a hospitals de la regió de Rhein-Neckar on es troba la ciutat de Ludwigshafen, seu central de la companyia.

L’empresa BASF farà donació de dues tones d’hidrogel (aquest sabó de mans desinfectant que no necessita aigua i que tan popular s’ha fet les últimes setmanes) als hospitals Joan XXIII de Tarragona i Sant Joan de Reus. La companyia, a més, entregarà gratuïtament 8 tones més d’aquest producte a diferents centres sanitaris catalans en una acció impulsada per ajudar els professionals de la salut en la seva lluita contra el coronavirus.

La producció d’hidrogel es farà en la planta que BASF té a la Zona Franca de Barcelona i, segons la companyia, aquest centre ha hagut de modificar el seu procés productiu per aconseguir-ho. Així, en aquestes instal·lacions, BASF produeix habitualment productes de la llar i cosmètica.

La iniciativa de BASF prové de la matriu alemanya que fa pocs dies va impulsar “Helping hands”, produint desinfectant de mans i donant-lo a hospitals de la regió de Rhein-Neckar on es troba la ciutat de Ludwigshafen, seu central de la companyia.

Notícies relacionades