Empreses de Ticnova fabriquen viseres sanitàries amb impressores 3D

Segons el grup informàtic, les peces acabades es reparteixen als hospitals i centres de salut

Una imatge de la seu de Ticnova. FOTO: CEDIDA
Redacció / Reus

Cal recordar que les botigues d'informàtica sí que poden estar obertes malgrat el decret d'alarma perquè són un bé de primera necessitat.

Les empreses sota el paraigua de Ticnova, BEEP, PCBOX i La Fábrica del Cartucho, han començat a fabricar viseres homologades de protecció sanitària a les seves instal·lacions. Les peces, un cop acabades, es reparteixen entre hospitals i centres de salut.

Cal recordar que les botigues d’informàtica sí que poden estar obertes malgrat el decret d’alarma perquè són un bé de primera necessitat. A la demarcació de Tarragona, entre les botigues que estan fabricant les viseres hi ha la tenda BEEP de Cambrils. Ticnova s’encarrega de subministrar el material per a fer les peces i després les botigues, mitjançant impressores 3D confeccionen les viseres.

"La iniciativa va sorgir de les nostres botigues, totes les que tenien una impressora 3D a la seva disposició es van posar des del primer dia a fabricar viseres sanitàries homologades”, diu Santi Juan, responsable de màrqueting de Ticnova.

Notícies relacionades