La DO Montsant organitza aquest novembre tastos i activitats a Suïssa i a la Xina

Continua treballant els mercats exteriors per potenciar la seva imatge amb tastos de vins, activitats i visites

Un moment de la visita del prestigiós periodista enològic Andrew Jefford de la revista Decanter. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Falset

La Denominació d'Origen Montsant continua treballant els principals mercats exteriors on comercialitza els seus vins per tal d'afermar la seva imatge de marca més enllà de les nostres fronteres. Aquest mes de novembre, la DO Montsant viatjarà fins a Suïssa i la Xina per organitzar una sèrie de tastos professionals dirigits a estudiants, sommeliers i periodistes dels dos països.

Aquests dilluns 13 de novembre la DO Montsant arrenca els tastos a Suïssa. Es tracta d’una acció conjunta de la DO Montsant i l'ICEX Suïssa que s'emmarca en un pla de promoció de dos anys de durada i que té com a objectiu potenciar la imatge i la qualitat de la DO en els programes d'educació de la Swiss Hotel Management Schools. Durant 10 dies es portaran a terme 7 tastos de zonificació a diferents escoles d'hostaleria repartides per diferents ciutats suïsses (Lucerna, Thun, Chur, Zurich, Glion, Ginebra i Bluche), i a cada tast podran assistir-hi entre 40 i 60 alumnes. Els tastos els dirigirà el periodista, tastador i consultor David Schwarzwälder, un expert en els mercats internacionals i col·laborador habitual de l'ICEX.

Després de Suïssa, el 25 de novembre la DO Monsant viatja a la Xina on ha organitzat tastos i activitats

El 25 de novembre la DO Monsant viatja fins al continent asiàtic i oferirà a la ciutat xinesa de Shangai un tast per sommeliers, professionals i periodistes a l'hotel W Shanghai The Bund. L’activitat consistirà en un tast de tipificació de garnatxes i carinyenes i un tast de zonificació amb mostres de les microvinificacions que s'estan portant a terme al Centre Tecnològic del Vi (VITEC). Aquest tast permetrà provar garnatxes i carinyenes de les diferents zones de la DO Montsant per tal de donar a conèixer tota la seva potencialitat.

Decanter visita la DO Montsant

En la línia de treball dels mercats exteriors, la DO Monsant va organitzar la setmana passada un activitat amb Andrew Jefford, periodista de la prestigiosa publicació internacional Decanter, qui va visitar la setmana passada la DO Montsant. En Jefford va poder conèixer de primera mà els vins de la DO, així com el seu paisatge i les seves singularitats.

Al llarg del matí es van organitzar diferents tastos de zonificació sobre el terreny i a la tarda va poder tastar també un bon grapat de vins blancs i negres de la DO Montsant. Un sopar institucional amb els membres del Consell Regulador va posar punt final a una visita que s'emmarca dins les diferents missions inverses que la DO Montsant ve portant a terme al llarg dels dos darrers anys amb l'objectiu final de donar a conèixer la riquesa vitivinícola de la denominació d'origen i l'ampli ventall de matisos que provenen de les varietats autòctones i de la diversitat de microclimes i sòls presents al territori.

Notícies relacionades