La majoria de càmpings es plantegen obrir a finals de juny

Només el Trillas Platja Tamarit ha aprofitat l'entrada a Fase 1 al Camp de Tarragona, dels altres, molts volen esperar fins a Sant Joan

Una imatge aèria del càmping Trillas Platja Tamarit. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Des de la Confederación de Campings del Mediterráneo (CCM) asseguren que la prohibició de la mobilitat entre els diferents territoris pot restar clients i justifica el tancament. El Trillas Platja Tamarit, en canvi, creu que pot aconseguir clients de la demarcació de Tarragona.

L’entrada a Fase 1 de la demarcació de Tarragona no ha suposat l’obertura automàtica de molts negocis que fins ara tenien prohibida l’activitat. Així, en el sector del càmping, només el Trillas ha decidit obrir les seves portes aprofitant aquest canvi d’estatus en relació a l’epidèmia. “Creiem que som capaços d'extremar les mesures de seguretat sanitària i alhora oferir el millor d'una experiència en el nostre camping: aire lliure, natura i platja sense massificacions per desconnectar; proposem el millor antivirus", diu Roger Trilles, director del Càmping Trillas.

Malgrat aquesta iniciativa, des de la Confederación de Campings del Mediterráneo (CCM) asseguren que la majoria dels establiments més grans del tipus Resort, no obriran les seves portes fins a Sant Joan, tot i que molts d’ells estiguin en zones on ja ha entrat en vigor la Fase 1. Des de l’entitat s’apunta al fet que la prohibició de la mobilitat entre províncies és un de les causes que justifica la no obertura perquè resta potencials clients als establiments. En referència a això, tot i que la circulació de vehicles entre províncies encara no està autoritzada, el Trillas Platja Tamarit considera que el seu entorn al delta del Gaià és un reclam “prou atractiu per motivar famílies de campistes, caravanistes i autocaravanistes de tot el territori de Tarragona”.

A més, la CCM també assegura que aplicar els protocols de seguretat dictats des de l’administració és d’una gran complexitat. Amb tot, la Confederación de Campings del Mediterráneo confien que aquest estiu creixerà molt la demanda d’una oferta turística centrada en la natura, un fet que des de la CCM asseguren que “concentra la millor fórmula antivirus”.

Notícies relacionades