Clou la Ganxet Pinxo de Tardor 2018 amb bon gust de boca

La ruta de tapes ha servit per animar la restauració i el comerç i els organizadors en destaquen la seva importància com a element dinamitzador

Els ciutadans han valorat la qualitat de les tapes d'aquesta edició del Ganxet Pinxo. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Ni el vent, ni la pluja, ni la situació de canvi del país han deslluït l’edició de tardor de la Ganxet Pintxo 2018 que va cloure diumenge amb la sensació d’haver viscut una edició extraordinària, amb més qualitat de les tapes participants.

El Ganxet Pintxo ha tornat a demostrar la seva capacitat d'atracció i ha continuat animant als establiments participants i als ciutadans en una tardor complicada per a la dinàmica comercial. Per això, el president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar la singularitat d'aquesta edició que ha servit "per refermar la importància de la ruta”. En paraules de Sanromà, “el Ganxet Pinxo ha tornat als orígens, quan va néixer el 2011, en plena crisi, com a instrument dinamitzador de la restauració".

Per això, segons el president de la Cambra, la Ganxet Pintxo ha demostrat "la importància de disposar d'un element dinamitzador que permet invertir tendències en circumstàncies excepcionals i quan convingui estimular el consum”. “El seu efecte sobre la restauració i, de retruc, sobre el comerç ha estat balsàmic", ha reblat el president de la Cambra, qui també ha destacat la satisfacció generalitzada dels clients amb la qualitat de les tapes, que permet mantenir el posicionament de la ruta gastronòmica.

400 donacions de sang en tres dies i mig

També la campanya extraordinària de donació de sang de l'Hospital Sant Joan de Reus -per cada donació els organitzadors regalaven degustacions de tapes- ha estat tot un èxit, amb 400 donacions en tres dies i mig d'activitat.

Els premis d'aquesta edició de la Ganxet Pintxo es lliuraran el dilluns 20 de novembre a la Cambra en un acte que servirà per posar el punt i final a la tretzena edició de la ruta de tapes de Reus. La pròxima cita, a la primavera de 2018.

Notícies relacionades