La Cambra de Reus alerta de conductes poc responsables en els comerços

La Comissió de Comerç de l'ens cameral diu que alguns clients no respecten la distància social i no utilitzen les mascaretes

Una imatge d'una zona de bars i terrasses a Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Alguns dels punts més crítics en aquest sentit són les terrasses dels bars i cafeteries, on no sempre es respecta la distància social.

La Cambra de Comerç de Reus ha encès el llum d’alarma després dels primers dies de la Fase 1. Segons la Comissió de Comerç de l’ens cameral, els comerciants de Reus han detectat comportaments poc responsables d’alguns clients, que no mantenien les distàncies de seguretat o no utilitzaven mascaretes. Des de la Cambra s’insisteix que es tracta de fets puntuals, però volen fer una crida a la responsabilitat de la població.

"en general la gent està molt conscienciada i els protocols es respecten, però els comerciants també han pogut constatar situacions en els que no es respecta la distància social o l'ús de mascaretes, per posar dos exemples", diu Pau Salvadó, coordinador de la Comissió de Comerç de la Cambra. Alguns dels punts més crítics en aquest sentit són les terrasses dels bars i cafeteries, on no sempre es respecta la distància social.

Notícies relacionades