La Fira Centre Comercial escalfa motors per a la seva reobertura

Obrirà el 25 de maig i des de l'entitat s'assegura que s'han pres totes les mesures de seguretat higièniques per garantir la salut dels visitants

Dispensadors de gel a la Fira. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

S'han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits a les seves quatre plantes comercials, hi haurà papereres especials per recuperar EPIS (guants i mascaretes), desinfecció de totes les papereres del Centre Comercial, l'augment de la freqüència de la neteja de les zones comunes, etc.

La Fira Centre Comercial obrirà les seves portes el pròxim dilluns coincidint amb l’entrada a la Fase 2 del Camp de Tarragona. Els responsables de la Fira asseguren que fa dies que treballen en aquest escenari i han previst totes les mesures de seguretat necessàries per garantir la salut dels visitants.

Així, es garantirà la distància mínima de seguretat de dos metres a tots aquells espais on es puguin produir aglomeracions, es farà un control d'accés amb un sistema de recompte als tres accessos als vianants, l'accés de pàrquing i als molls de càrrega, es realitzaran rondes de control per garantir el compliment de totes les mesures i s'organitzaran les possibles cues que es puguin formar als accessos de les botigues. A més, s'ha creat un protocol especial en cas de detecció de possibles casos de COVID-19.

Pel que fa a la higiene, s’han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits a les seves quatre plantes comercials, hi haurà papereres especials per recuperar EPIS (guants i mascaretes), desinfecció de totes les papereres del Centre Comercial, l'augment de la freqüència de la neteja de les zones comunes, el reforç de la ventilació per garantir la recirculació de l'aire, la instal·lació d'equips esterilitzadors d'aire amb la llum UVA per purificar l'aire de tots els serveis per a visitants i la presència constant del personal de neteja que anirà equipat amb guants i mascaretes en tot moment.

Notícies relacionades